Årskort og sæsonprogram

Køb et Årskort og bliv forkælet!

  • Årskort Eksempel 2

Årskortet er et nyt tiltag, der giver adgang til rigtig mange teateroplevelser på Rønne Theater for et relativt beskedent beløb. Tjek programmet til højre og læs mere om vilkår for årskortet nedenfor.

Som noget nyt har Bornholms Teater lavet et program bestående af både egenproduktioner og gæstespil til sæson 2019-2020.

Programmet kan downloades som pdf HER. Eller læses på web HER. BEMÆRK venligst, at der er lavet et par ændringer ift. til det trykte program/pdf-versionen - se WEB-udgaven for at få rettelserne med.

Man kan købe billet til forestillingerne/arrangementerne enkeltvis, men den mest fordelagtige adgang får man, hvis man køber et Årskort. For med Årskortet i hånden er der nemlig gratis adgang til langt det meste i programmet, og 50% rabat til den ene koncert, der skiller sig ud (’Carmen på kajen’).

I alt vil en voksen kunne spare ca. 600 kr. ved at købe et Årskort!


Vilkår og regler for Årskortet
Årskortet købes i billetsalget på Rønne Theater. Årskortet er personligt, og må ikke udlånes eller videregives til andre.

Pris: 400 kr. for voksne – 250 kr. for unge under 25 år og studerende.

Booking af billetter: Mød op i billetsalget på Rønne Theater eller ring på 5695 0732 – åbent på hverdage mellem 15 og 17, samt 1 time inden forestillingsstart.
Årskortet skal fremvises på forespørgsel ved afhentning af billetterne.


Betingelser
• Dit Årskort er personligt og koster kun kr. 400,- for voksne eller 250 kr. for unge under 25 og studerende (studiekort skal fremvises).
Årskortet giver adgang til alle forestillinger i programmet (bortset fra til ’Carmen på kajen’ – til den får du 50% i rabat).

• Et købt Årskort kan ikke annulleres.

•  Årskortet gælder for én sæson (den aktuelle), uanset hvornår på sæsonen det købes. Det kan derfor betale sig at købe Årskortet i starten af sæsonen.

•  Der er begrænset antal pladser, hvorfor det ikke kan garanteres, at der altid er ledige billetter. Det anbefales at reservere i god tid.
Vigtigt: Bliver du forhindret i at møde op, så husk at afbestille din reservation på 5695 0732 mellem 15 og 17 på hverdage eller 1 time inden forestillingsstart, ellers opkræves du fuld løssalgspris.

Kontakt
Skulle du støde ind i problemer med bestilling eller andet, bedes du venligst kontakte Bornholms Teater på e-mail: kim@bornholmsteater.dk - telefon 5695 0732 mellem kl. 10:00 og kl. 16.00 på hverdage.

Se Sæson-programmet her
Program Foto 2
Sæsonprogrammet starter med 'BESAT' 24.8. og fortsætter til 23.4. 2020. Spar penge med Årskortet!
Klik her og få adgang til 10 gode teateroplevelser
Relaterede sider